loader image

🎁 Rendelj legalább 15.000 Ft összegben és megajándékozlak egy 5ml-es nappali fényvédő krémmel! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a két árnyalat közül a hozzád illőt és a rendeléskor beírni a megjegyzésbe: MEDIUM vagy DARK. 🎁

MyLamination szempilla neutralizáló krém+ 5ml

Professzionális felhasználásra! A szempilla lamináció második lépése, csak a MyLamination lifting cream+ – al és hydrating serum+ – al használható. A szilikonformára felfésült pillákra kenjük, a tőtöl távolságot hagyva. Rögzíti a pillaszálat a megadott ívben. Hatóanyagai nem szàrítják és nem roncsolják a szálakat. Hatóidő: -vékony, puha szál: 7, közepesen erős: 8, vastag, erős: 9perc. Ajánlott termékek: lifting cream+ , hydrating serum+, vitamin és mireal lashbotox.

Ennek a terméknek a szállítási ideje jelenleg 3-4 hét.

Cikkszám ML005 Kategória

8.300 Ft

my lamination kezelés hatása

A MyLaminationról

A MyLamination egy olasz márka,  termékeikkel történő szempilla és szemöldök kezelések különlegessége főként a vitamin és mineral lashbotox gélekben rejlik, ugyanis nagymértékű hatóanyagot tartalmaznak. Ezért a szempilla botox kezeléseknek köszönhetően látványos eredményt érhetünk el a szempilla és szemöldök szálak állapotának javításában, térfogatának, mennyiségének növeléseében.

Ehhez a termékhez ajánljuk még:

Kosár
  • Nincs termék a kosárban