loader image

🎁 Rendelj legalább 15.000 Ft összegben és megajándékozlak egy 5ml-es nappali fényvédő krémmel! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a két árnyalat közül a hozzád illőt és a rendeléskor beírni a megjegyzésbe: MEDIUM vagy DARK. 🎁

Cosmix arc- dekoltázs kezelések

gyors kezelés 40’-45’ (masszázs)

+ konzultáció első alkalommal. Kiváló választás azoknak, akik mindig rohanásban vannak, mégis szükségük van egy kis feltöltő nyugalomra. Tartalmazza a dekoltázst is.

(tisztítás, peeling, tonizálás, masszázs, befejezőkrém)

  • kezelés ára 5.500 Ft
  • választható maszkok, pakolások +2.000 Ft

    tápláló maszk, cukormaszk, agyag pakolás, iszap pakolás

  • gépi kezelések +1.800 Ft

    ultrahang, rádiófrekvenciás

60' kezelés

60’ Az arc és dekoltázs kezelés során a bőr igényei szerint válogatom össze az anyagokat.

Letisztítás és peeling, hatóanyagos arc, nyak- dekoltázs masszázs, majd ultrahangos hatóanyag bevitel, vagy rádiófrekvenciás gépi kezelés után gazdag hatóanyagos pakolás mellett a kar és kézfej masszázsa, zárás képpen pedig befejezőkrém követ.

( letisztítás, peeling, virágvizes tonizálás, hatóanyagos masszázs, gépi kezelés, gazdag hatóanyagos pakolás/ maszk, befejezőkrém)

kezelés ára: 8500,-

 

Pórustisztító cukorkezelés 80'-90'

80’-90’ + konzultáció első alkalommal. A kezelés ugyan az, mint a 60 perces, kiegészítve cukorpecsétes tisztítással, mely során a cukormasszázs által megnyitott pórusok kitisztulnak. Az iszap pakolás tovább segíti a bőr méregtelenítését, tisztulását.
( letisztítás, peeling, virágvíz tonik, gépi kezelés, SOS olajos cukormasszázs, cukorpecsétes tisztítás, tápláló pakolás, befejezőkrém)

kezelés ára: 10.000,-

Cukor SPA test kezelések

Test peeling és kényeztető cukormasszázs

A sós habos masszázs peeling segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, felpezsdíti a vérkeringést.
Az ezután következő cukros vákuum nyirokmasszázs által így mélyebbre szívódik a masszázscukor, amely nedvességgel tölti meg az adott területet. Selymesebb, egészségesebb bőrfelszínt eredményezve. A kezelés enyhe alakformáló hatással bír, amely fokozható koffeines masszázscukorral történő masszázzsal.
( sós peeling, cukros hatóanyagos masszázs )

kezelés ára:
– láb/ hát/ kar – 30’ 5500 ft
– teljes test – 60’ 9000 ft

Cukros alakformáló kezelés

Alakformáló kezelés, amely mellett az ellazulás is garantált. A sparoma masszázs só habos keveréke eltávolítja az elhalt hámréteget, közben serkenti a vérkeringést. Az ezután következő koffeines masszázscukros vákuum masszázs és chilis hévízi gyógyiszap pakolás beindítja a méregtelenítést. (nyirokcsomó megnyitás, sós peeling, koffeines / sima cukros hatóanyagos masszázs, chilis méregtelenítő gyógyiszap pakolás)
kezelés ára:
– 60’ – 10.000 ft
kezelésbe illeszthető gépi alakformálás:
– Kavitáció : segíti a zsír lebontását, eltávolítását a kezelt területről – 20’ – 2000 ,-
– Rádiófrekvencia : segíti a zsír lebontását, mobilizálását, kivákó bőrfeszesítő – 20’ – 2000 ,-

Masszázs

Közérzet javító masszázs

60 p hát, váll / végtagok, váll / teljes test – 8000 ft

Kosár
  • Nincs termék a kosárban